Overslaan en naar de inhoud gaan

Reparatie

Telefoon Reparatie Friesland is gespecialiseerd in het herstellen van uw Apple iPhone of iPad. Ook smartphones en tablets van Samsung, Nokia, Sony, LG, Huawei kunnen door ons hersteld worden.

Omdat wij op afspraak uw apparaat herstellen is het toestel veelal dezelfde dag weer klaar en kunt u weer snel genieten van uw smartphone of tablet.

Onze service gaat ver, we zijn flexibiel qua openingstijden en in overleg is er veel mogelijk. Daarbij hanteren wij de Friese nuchterheid en instelling  wat inhoudt dat als het toestel niet hersteld kan worden u meestal niets en soms alleen de onderzoekskosten betaald.

Advies is overigens altijd gratis bij Telefoon Reparatie Friesland evenals het knippen van een simkaartje. Een tevreden klant is immers een terugkomende klant.

De reparaties worden zoveel mogelijk met originele onderdelen verricht zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. In overleg met u kan hier van afgeweken worden om een smartphone of tablet voor een gunstiger prijs toch weer werkend te krijgen. U krijgt bij ons altijd vooraf een prijsopgave zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Uiteraard krijgt u bij ons 3 maanden garantie op de gehele reparatie en dus niet alleen op de onderdelen die gebruikt worden maar ook op het werkloon.

Veel verzekeraars vergoeden (deels) de schade aan uw apparaat, daarom krijgt u bij Telefoon Reparatie Friesland altijd een gespecificeerde factuur. Tevens is het mogelijk om een offerte op maat voor uw verzekering op te maken.